bgshapesCreated with Sketch.

Unieke troeven

Wat ons Unikoo maakt

Eén partner voor alles

Eén partner voor alles

Zo win je veel tijd en hoef je geen energie te steken in een wirwar aan partijen. Bovendien zijn onze interne expertiseteams goed op elkaar afgestemd. Resultaat: meer efficiëntie en beter werk.

Alles kan, niets moet

Alles kan, niets moet

Een strategisch project, het opvangen van een tijdelijke piek in werkvolume, het uitbesteden van bepaalde taken, een expert en/of operationeel profiel. Jij bepaalt wat, hoe, wanneer en hoeveel. No strings attached.

Altijd op je gemak

Altijd op je gemak

Bij Unikoo ben je gerust, wat er ook gebeurt. Omdat we werken met teams, kunnen we schakelen wanneer vervanging zich opdringt door vakantie, ziekte of een werknemer die vertrekt.

Unikoo Academy - Marketing Summer School

Nieuw: Unikoo lanceert de Marketing Summer School!

Tijdens 9 online trainingen die doorgaan tussen 12 augustus en 9 september geven onze marketingexperts inzicht in hedendaagse marketingtechnieken, uitgediept met praktische voorbeelden en live workshops.

Ontdek het nu
speciale actie

Waar mikken we op

Start-up, scale-up of innovatieve kmo?

Dan kan ons model unieke toegevoegde waarde bieden. 1 aanspreekpunt voor alle ondersteuning en advies die nodig is om jouw organisatie verder te doen groeien. Elke case is anders, en daarom bieden wij dan ook flexibiliteit inzake samenwerkingsmodellen.

Projectbasis

Projectbasis

Zet ons in ter realisatie van een project, groot of klein, aan een vaste prijs of op regiebasis. Wij brengen onze ervaring én bewezen aanpak mee.

Detachering

Detachering

Vul jouw organisatie aan met specifieke expertise vanuit onze teams, voor een aantal uren/dagen per week/maand, on-site of remote.

Outsourcing

Outsourcing

Ontzorg jezelf door het uitbesteden van bepaalde activiteiten, en focus op de zaken die maximale toegevoegde waarde bieden.

Referenties

Wat wij al hebben gedaan

Legal Pax

Innovatieve legal services ondersteund door een passende brand- en marketingstrategie

Meer info

De Lijn

Uitdagende UI design trajecten voor een verbeterde digitale gebruikerservaring

Meer info

Graag meer gezien?

Wij kunnen niet wachten om ook jou verder te helpen. Bekijk ondertussen zeker onze referenties voor de verschillende services.

Naar alle services

Getuigenissen

Wat onze klanten zeggen

LogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogo

Recente blogartikels

Onze experten aan het woord

Blog preview image

06-07-2021

Technology & development

De Unikoo-website gefileerd

Onze Unikoo-website is intussen al vertrouwd, maar zelfs een jaar na publicatie zitten onze developers nog altijd niet stil. Want het kan altijd nóg beter, met moderne features, nieuwe content en binnenkort zelfs een Engelstalige versie. Een hedendaagse website is niet alleen visueel aantrekkelijk en hyper-performant, maar ook flexibel en klaar om samen met het bedrijf te groeien. Ons developmentteam laat alvast in zijn potten kijken: hoe kwamen ze tot dit intelligent contentmanagementsysteem?

Blog preview image

07-06-2021

Finance & administratie

Een week in het leven van Lorie

Hi! Ik ben Lorie en ik werk als Operations Support bij Unikoo.

Als ik dat tegen vrienden en familie zeg, krijg ik dikwijls lege blikken als antwoord. Afhankelijk van de situatie hou ik het kort en zeg ik snel: ‘dus, een bom aan diverse uitdagingen!’. Na een cocktailtje deel ik al wat meer details over mijn jobinhoud, want wat ik eigenlijk écht doe is het operationeel ondersteunen van klanten op vlak van HR, facturatie, project management, sales, financiële administratie etc.

Toch schept dit dikwijls nog altijd niet genoeg duidelijkheid. Daarom geef ik graag een inzicht in één van de vele geweldige weken waarbij ik werk als Operations Support. Hier is een week in mijn leven!

Blog preview image

17-05-2021

Marketing & communicatie

In 3 stappen naar een sterke personal brand op LinkedIn

Je kan als persoon heel wat uit LinkedIn halen mits de juiste aanpak. Kijk naar jezelf alsof je een merk zou zijn en vraag je vervolgens af hoe je dat merk zou ‘verkopen'. Dé techniek hiervoor? Het creëren van een sterke personal brand. Personal branding, een zoveelste verengelste term? Of toch de moeite waard?

Meer laden +
newsletter

Nieuwsbrief

Hapklare weetjes over marketing, digitalisering, recruitment en zoveel meer? Meld je aan op onze nieuwsbrief.