Legal Pax

case

Het project

Onze opdrachtgever wil een alternatief bieden voor de klassieke juridische dienstverlening, door het aanbieden van juridische producten in de vorm van ‘packs’ aan toegankelijke en vaste prijzen. Unikoo kreeg als opdracht een passende brand te ontwerpen waarbij de waarden kwaliteit en professionalisme hand in hand gaan met pragmatisme. Het resultaat: Legal Pax. Een afgewerkt merk dat er staat.

Het startpunt waren enkele workshops, samen met de klant, gefocust op branding en strategie. Een beknopte marktanalyse werd uitgevoerd, de doelgroepen bepaald en de ‘what-how-why’ uitgewerkt door onze marketeers en door onze designers vertaald naar een naam en huisstijl die de geformuleerde doelstellingen volledig ondersteunt. Legal Pax was geboren.

Uiteraard hoort hierbij ook een digitaal uithangbord. Een stijlvolle website en uitgewerkt online mediaplan (social media kanalen; google/social advertising) werden gerealiseerd. Alles met bijhorende tracking.

Betrouwbare, gebruiksklare én betaalbare juridische producten. Aangeboden door Legal Pax, in de markt gezet door Unikoo.

https://legalpax.be/

Legal Pax

Legal Pax is de gulden middenweg. Goedkoper dan klassieke advocatenkantoren, maar wél met de juiste kwalificaties.

service

Marketing & communicatie

service

Graphic & digital design

service

Technology & development