Service

Young Graduate – Performance Marketeer

Ready to launch your career? Dan is Unikoo ‘the perfect match’ voor jou! Bij Unikoo werk je in een start-up sfeer, word je ingezet op projecten bij digitale start- & scale-ups of op trajecten bij grotere organisaties. Je komt dus in aanraking met verschillende bedrijven waardoor je snel een brede kijk zal hebben in de wereld van online marketing. Dus jouw groeimogelijkheden liggen voor het grijpen!

Solliciteer nu
Terug naar overzicht

About Unikoo

Wij zijn een rasechte full service provider. Via een unieke structuur bieden wij start-ups, scale-ups en innovatieve organisaties een ‘centre of expertise’ die onze klanten ontzorgt, ondersteunt en doet groeien. Een one-stop-shop voor advies en ondersteuning in digitalisering & web development, finance & administratie, marketing & communicatie, grafisch ontwerp, rekrutering & talent, ... en nog veel meer.

Your challenge

Als Performance Marketeer mag je op zeer uiteenlopende projecten werken waarbij je jouw technische skills verder zal ontwikkelen. Deze projecten kunnen zowel remote als onsite bij de klant plaatsvinden. Je krijgt de kans om een brede expertise uit te bouwen binnen online marketing en zo de digitale marketing activiteiten van onze klanten naar een hoger niveau te tillen.

Hierbij alvast enkele mogelijke projecten die je alleen (of samen met een collega) zal mogen realiseren:

 • In gesprek gaan met de klant om zo de juiste noden te ontdekken. Samen met jouw collega kunnen jullie dan de juiste online marketingkanalen bepalen.
 • De juiste doelgroepen bepalen en hier alvast een eerste plan van aanpak voor opmaken, waarbij je rekening houdt met de vooropgestelde KPI’s.
 • Een eerste aanzet geven in het opzetten van digitale campagnes. Dit kan onder andere via Google Ads, Facebook Business Manager, Linkedin Ads etc. Deze kan je dan monitoren en eventueel voorstellen lanceren om de opgezette campagnes te optimaliseren.
 • Online prestatie van campagnes in kaart brengen door visualisatie in dashboards via Google Data Studio om vervolgens de bevindingen gestructureerd en met overtuiging over te brengen aan de klant.
 • Je overlegt op regelmatige basis met jouw collega’s zodat de huidige status van jouw projecten steeds duidelijk is en ze jou (tijdig) kunnen ondersteunen bij eventuele moeilijkheden.

The perfect match

Klaar om jouw digitale skills verder te ontplooien? Hierbij een overzicht van de gewenste skills & expertise waar we naar op zoek zijn:

 • Je bent in het bezit van een master of bachelor diploma Marketing
 • Je bent analytisch, gepassioneerd door data en houdt ervan om grondige analyses uit te voeren
 • Google Analytics, Google Ads, Google Tag Manager, Google Data Studio & Facebook Business Manager klinken jou niet onbekend in de oren. Eventueel behaalde certificaten zijn een plus
 • Je hebt sterke communicatieskills - zowel intern als extern - waarbij je jouw inzichten helder kan overbrengen naar anderen
 • Je bent pro-actief, zelfstandig en werkt klant- en resultaatsgericht
 • Je hebt ontzettende veel in om je verder te verdiepen in de brede wereld van online marketing!

Our offer

Naast de “usuals” zoals een aantrekkelijk loon en 32 dagen verlof (20 wettelijke en 12 ADV dagen) zijn er nog heel wat andere ‘nice to haves’, zoals:

 • Een zeer dynamische, uitdagende omgeving waarbij je écht impact hebt op klanten, vaak innovatie startups, én het Marketing team van Unikoo
 • Geen prikklok of vaste uren, wel verantwoordelijkheid
 • Werken in een toffe context maakt het eens zo leuk én inspirerend! Een teamactiviteit zoals een (virtuele) apero in combinatie met werken in de trendy co-working space @MeetDistrict is de perfecte mix.
 • …. nog zoveel meer om te ontdekken!

Overtuigd? Contacteer ons!

International

Solliciteer spontaan

Ben je (nu al) fan van Unikoo, maar vind je hierboven geen job die bij je past? Dat is geen enkel probleem! We leren je graag kennen en gaan samen op zoek naar de perfecte match tussen jou en Unikoo.

Solliciteer nu