Je bent meer dan welkom bij Unikoo.

Een professionele kickstart, de volgende stap of een compleet nieuwe wending in je carrière? Je bent meer dan welkom bij Unikoo.

Wij zijn altijd op zoek naar talent op vlak van finance & administratie, recruitment & talentbeheer, marketing & communicatie, graphic design en technology & development.

Klinkt dat als iets voor jou?

Dan ontvangen we je met open armen in ons hypermodern kantoor in Berchem, waar je terechtkomt in een sterk en hecht team. Samen geven jullie alles voor hippe scale-ups en toffe medium-sized bedrijven.

Young Graduate? Schrijf je nu in voor een virtuele Meet & Greet!

Ontdek meer over Unikoo en onze services tijdens onze virtuele Young Graduate Meet & Greet.

Schrijf je nu in!

Web Developer

Op zoek naar een interessante, veelzijdige, afwisselende job met impact? Ben je bovendien een technische krak, hou je ervan om met de vingers aan de knoppen van web projecten te zitten en om samen te werken binnen een multidisciplinair team? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Teamlead Marketing & Communicatie

Ben je thuis in Online Marketing en heb je daarnaast ook een bredere ervaring en/of ambitie in marketing strategie, ook offline? Beschik je bovendien over de juiste people skills om ons team aan te sturen en verder uit te bouwen? Dan ben jij misschien onze nieuwe collega! Bij Unikoo werk je in een start-up sfeer, word je ingezet op projecten bij innovatieve start- & scale-ups of bij grotere organisaties.

Young Graduate – Graphic Designer

Bijna afgestudeerd, helemaal klaar om jouw skills als Graphic Designer verder te ontwikkelen én om het resultaat van jouw werk te zien? Dan is Unikoo de perfecte plaats om jouw talenten te ontplooien! Bij Unikoo werk je in een startup sfeer, word je ingezet op projecten bij innovatieve start- & scale-ups of op trajecten bij grotere organisaties. Je komt dus in aanraking met verschillende klanten en diverse opdrachten waardoor je heel snel zal bijleren!

Young Graduate – Web Developer

Perfect! De eerste stap richting een top-carrière is genomen, want je hebt deze vacature gevonden. Bij Unikoo werk je in een start-up sfeer, word je ingezet op projecten bij innovatieve tech start- & scale-ups of op trajecten bij grotere organisaties. Je komt dus in aanraking met verschillende technologieën waardoor je heel snel zal bijleren! Bovendien ben je geen nummer bij Unikoo, maar zit je zelf aan het stuur van jouw ontwikkelpad.

Young Graduate – Office Manager

Helemaal klaar om jouw carrière te lanceren als Office Manager? Dan ben je bij Unikoo aan het juiste adres! Bij Unikoo werk je in een start-up sfeer, word je ingezet op projecten bij innovatieve start- & scale-ups of op trajecten bij grotere organisaties. Je komt dus in aanraking met verschillende klanten waardoor je heel snel zal bijleren! Daarnaast krijg je de kans om zelf jouw ontwikkelpad te bepalen!

Waarom je graag bij ons zal werken

Je bouwt mee aan een gevestigde start-up... en wij bouwen aan jouw carrière!

Unikoo heeft een structuur en stabiliteit, maar is zeker geen bedrijf waar je in de pas moet lopen. Je krijgt de kans om mee te schrijven aan ons verhaal en te bepalen waar wij naartoe gaan.

Heb je nog geen idee waar je naartoe wil? Wil je jezelf ontwikkelen in een bepaald domein? Of wil je gewoon doorgroeien in je huidige functie? Het kan allemaal! Jij bepaalt je groeipad, wij zorgen voor de nodige groeimogelijkheden.

photo1photo1photo1

Enkele van onze troeven

Ownership

Neem ownership over jouw carrière

Flexibiliteit

Geen vaste uren, wel verantwoordelijkheid

Uniek Team

Met diverse, unieke kwaliteiten

Toffe werkplek

Hypermodern kantoor in Meetdisctrict, Berchem

Solliciteer spontaan

Ben je (nu al) fan van Unikoo, maar vind je hierboven geen job die bij je past? Dat is geen enkel probleem! We leren je graag kennen en gaan samen op zoek naar de perfect match tussen jou en Unikoo.

Solliciteer nu
newsletter

Newsletter

Hapklare weetjes over social media, video, recruitment en zoveel meer? Meld je aan op onze maandelijkse nieuwsbrief.