Je bent meer dan welkom bij Unikoo.

Een professionele kickstart, de volgende stap of een compleet nieuwe wending in je carrière? Je bent meer dan welkom bij Unikoo.

Wij zijn altijd op zoek naar talent op vlak van finance & administratie, recruitment & talentbeheer, marketing & communicatie, graphic design en technology & development.

Klinkt dat als iets voor jou?

Dan ontvangen we je met open armen in ons hypermodern kantoor in Berchem, waar je terechtkomt in een sterk en hecht team. Samen creëren jullie échte impact op hippe scale-ups en medium-sized bedrijven.

Lead Developer / Solution Architect

Op zoek naar een interessante, veelzijdige, afwisselende job met impact? Ben je bovendien een technische krak, hou je ervan om met de vingers aan de knoppen van web projecten te zitten en om samen te werken binnen een multidisciplinair team? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Marketing Strategist

Ben je een ervaren marketing strateeg die mensen kan inspireren? Dan ben jij misschien de juiste persoon om onze marketing service line mee verder uit te bouwen!

Full Stack Developer

Ben je gepassioneerd door development en hou je ervan om te werken op uiteenlopende projecten met verschillende technologieën? Dan ontmoeten wij jou graag!

Finance & Reporting Talent

Hou je ervan om jezelf te verdiepen in ‘cijfers’, initiatieven te nemen, mee te denken hoe processen geoptimaliseerd kunnen worden en vind je het leuk om orde in de chaos te brengen? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega!

Finance Lead

Ben je een ervaren finance professional en dus een krak met cijfers? Kan je klanten overtuigen en mensen inspireren? Dan ben jij de juiste persoon om mee onze finance service line uit te bouwen!

Recruiter

Hou je ervan om mensen dé job van hun leven te helpen vinden? Heb je daarnaast affiniteit met de recruitment trends zoals employer branding? Dan kan jij nu dé job van jouw leven vinden bij ons!

Financieel & Administratief Talent

Word je helemaal enthousiast wanneer je jezelf in de boeiende wereld van ‘cijfers’, rapporteringen, boekhouding en administratie kan onderdompelen? Dan ben je bij Unikoo aan het juiste adres!

Waarom je graag bij ons zal werken

Je bouwt mee aan een gevestigde start-up... en wij bouwen aan jouw carrière!

Unikoo heeft structuur en stabiliteit, maar is zeker geen bedrijf waar je in de pas moet lopen. Je krijgt de kans om mee te schrijven aan ons verhaal en te bepalen waar wij naartoe gaan.

Heb je nog geen idee waar je naartoe wil? Wil je jezelf ontwikkelen in een bepaald domein? Of wil je gewoon doorgroeien in je huidige functie? Het kan allemaal! Jij bepaalt je groeipad, wij zorgen voor de nodige groeimogelijkheden.

photo1photo1photo1

Enkele van onze troeven

Ownership

Neem ownership over jouw carrière

Flexibiliteit

Geen vaste uren, wel verantwoordelijkheid

Uniek Team

Met diverse, unieke kwaliteiten

Inspirerende werkplek

Hypermodern kantoor in Meetdisctrict, Berchem

Solliciteer spontaan

Ben je (nu al) fan van Unikoo, maar vind je hierboven geen job die bij je past? Dat is geen enkel probleem! We leren je graag kennen en gaan samen op zoek naar de perfect match tussen jou en Unikoo.

Solliciteer nu
newsletter

Nieuwsbrief

Hapklare weetjes over marketing, digitalisering, recruitment en zoveel meer? Meld je aan op onze nieuwsbrief.