Je bent meer dan welkom bij Unikoo.

Een professionele kickstart, de volgende stap of een compleet nieuwe wending in je carrière? Je bent meer dan welkom bij Unikoo.

Wij zijn altijd op zoek naar talent op vlak van finance & administratie, recruitment & talentbeheer, marketing & communicatie, graphic design en technology & development.

Klinkt dat als iets voor jou?

Dan ontvangen we je met open armen in ons hypermodern kantoor in Berchem, waar je terechtkomt in een sterk en hecht team. Samen geven jullie alles voor hippe scale-ups en toffe medium-sized bedrijven.

Lead Developer

Op zoek naar een interessante, veelzijdige, afwisselende job met impact? Ben je bovendien een technische krak, hou je ervan om met de vingers aan de knoppen van web projecten te zitten en om samen te werken binnen een multidisciplinair team? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Graphic Designer

Ben jij een creatief genie, werk je graag grafische concepten uit en wil je een job met impact? Heb jij daarnaast heel veel zin om mee jouw schouders onder ons concept te zetten? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Marketing & Communicatie Strateeg

Ben je een ervaren marketeer en een krak in communicatie? Kan je klanten overtuigen en mensen inspireren? Dan ben jij misschien de juiste persoon om onze marketing service line mee verder uit te bouwen! Bij Unikoo werk je in een start-up sfeer, heb je échte impact op zowel klanten als onze eigen organisatie en voer je opdrachten uit bij start-ups, scale-ups en innovatieve KMO’s!

Waarom je graag bij ons zal werken

Je bouwt mee aan een gevestigde start-up... en wij bouwen aan jouw carrière!

Unikoo heeft een structuur en stabiliteit, maar is zeker geen bedrijf waar je in de pas moet lopen. Je krijgt de kans om mee te schrijven aan ons verhaal en te bepalen waar wij naartoe gaan.

Heb je nog geen idee waar je naartoe wil? Wil je jezelf ontwikkelen in een bepaald domein? Of wil je gewoon doorgroeien in je huidige functie? Het kan allemaal! Jij bepaalt je groeipad, wij zorgen voor de nodige groeimogelijkheden.

photo1photo1photo1

Enkele van onze troeven

Ownership

Neem ownership over jouw carrière

Flexibiliteit

Geen vaste uren, wel verantwoordelijkheid

Uniek Team

Met diverse, unieke kwaliteiten

Toffe werkplek

Hypermodern kantoor in Meetdisctrict, Berchem

Solliciteer spontaan

Ben je (nu al) fan van Unikoo, maar vind je hierboven geen job die bij je past? Dat is geen enkel probleem! We leren je graag kennen en gaan samen op zoek naar de perfect match tussen jou en Unikoo.

Solliciteer nu
newsletter

Newsletter

Hapklare weetjes over marketing, digitalisering, recruitment en zoveel meer? Meld je aan op onze nieuwsbrief.